Helicat Rental Solutions - Verhuur - Verkoop - Service

Helicat Rental Solutions, een toonaangevend bedrijf in machineverhuur.

 

verhuurbedrijven in Gent, Waregem en Brussel.

 

Bij ons kan u  materiaal en machines huren zoals hoogtewerkers, schaarliften, montageliften, glasliften, spinhoogwerkers, verreikers, minikranen, stroomvoorzieningen, transportbanden, compressoren, lichtmasten, of grondverzetmachines met een assortiment aan toebehoren.

Betaalbare kwaliteit

Een team van 20 dynamische medewerkers staat dagelijks klaar om u op een vlotte en klantvriendelijke manier verder te helpen. Helicat Rental Solutions staat voor kwaliteit, snelheid, efficiënt werken en oplossingen bedenken. Dit alles aan betaalbare prijzen

Onderhoud en herstelling

Naast de verhuur van machines, kan u onze gespecialiseerde technici ook inschakelen voor onderhoud en herstelling van uw persoonlijke machines. Wij garanderen u een snelle, kwaliteitsvolle oplossing. Er staan ook regelmatig machines te koop aan interessante prijzen.

Hebt u nog vragen over onze diensten? Neem dan zeker contact op. Wij maken graag tijd voor u!

Drie locaties

Helicat Rental Solutions heeft zich gevestigd op drie locaties, met name een vestiging in Melle, één in Waregem en één in Sint-Pieters-Leeuw. Van hieruit kunnen wij de grotere regio van Gent, Kortrijk en Brussel bereiken. Bij ons geldt er geen 9 to 5 mentaliteit, dankzij ons eigen transport en planning zijn wij heel flexibel. Het is onze troef om snel te leveren.

Met behulp van ons team zorgen wij ervoor dat uw materieel snel en zoals afgesproken op de gewenste locatie wordt bezorgd in België of omliggende landen. Helicat Rental Solutions heeft het vertrouwen van zowel particulieren als professionele klanten in heel België.

Dumper wacker neuson 3001 en DT25Genie hoogwerkers helicatTelescoop genie S45-trax aan de zee

 

 

 

 

Helicat Rental Solutions
Filiaal Heusden
Meersstraat 80
9070 Heusden
Tel.: 09 210 11 70 09 210 11 70
info@heli-cat.be
Helicat Rental Solutions
Filiaal Waregem
Kabeljauwstraat 20
8790 Waregem
Tel.: 051 63 80 14 051 63 80 14
waregem@heli-cat.be
Helicat Rental Solutions
Filiaal Brussel
Bergensesteenweg 830
1600 Sint-Pieters-Leeuw
Tel.: 02 356 20 71 02 356 20 71
spl@heli-cat.be

Ontdek ons aanbod

Wij verhuren grondverzetmachines, transportbanden, hoogtewerkers, stroomgroepen, compressoren en toebehoren. Een snelle, efficiënte oplossing en prima onderhouden machines zijn pluspunten waarmee wij het verschil maken.

Helicat Rental Solutions - Sint-Laureins-Berchem

Contacteer ons

Hebt u nog vragen over onze diensten, waaronder verhuur, verkoop, onderhoud of herstellingen, neem dan hier contact op. Wij helpen u graag verder!

Back to Top